Babyshower cadeautips

Babyshowers zijn toch wel één van de leukste evenementen. Iedereen is blij, er is een klein mensje op komst en de versiering kan heerlijk over de top! Toch blijft het moeilijk om een origineel cadeau te bedenken voor de aanstaande moeder of baby. Daarom een aantal cadeautips voor een babyshower!

Babyshower gastenboek

Een gastenboek zie je vaak bij bruiloften dus waarom niet bij babyshowers? Kies bijvoorbeeld voor een boek waarin de gasten advies kunnen geven aan de aanstaande ouders of lieve woorden kunnen achterlaten voor het kindje later. Kies voor een leeg boek of een vul-in boekje zoals deze of deze.

Mommy time

We hoeven echt niet alleen maar cadeautjes te geven die baby gerelateerd zijn. Zo kun je ook kiezen voor een verwenpakket voor de mommy-to-be. Mocht je weten wat haar cravings zijn, dan kun je daar ook voor gaan. Een mand vol chocolade ontvangt ze zeker met open armen. Ook een heel fijn cadeau is een zwangerschapsmassage. Dat kan ze vast goed gebruiken!

Mooie momenten bewaar doosje

Hoe fantastisch is het om alle mooie momenten van de zwangerschap en de geboorte op één plek te hebben zodat deze mooi bewaard worden. Denk bijvoorbeeld aan de zwangerschapstest, echo’s en het geboortekaartje. Bewaar het in een mooie doos of speciaal ontwikkelde time capsule.

At your service

De aanstaande mama (en papa) gaan veel hulp nodig hebben wanneer de baby er is. Hoe leuk is het om vouchers te ontwerpen met daarop jouw diensten. Denk aan een keer koken, boodschappen doen, stofzuigen en oppassen. Kleine moeite maar een groot gebaar!

Handige harry

Ben jij praktisch ingesteld en wil je iets geven wat erg handig is voor de ouders en de baby? Kies dan voor een cadeautje zoals de sokophouders. Dan hoeven papa en mama niet elke keer die sokjes op te hijsen! Een andere leuke gadget is een zelfverwarmend flesje. Geen gedoe onderweg met het vinden van een magnetron, want dit flesje warmt de (moeder)melk op tot de juiste temperatuur!

Eén groot cadeau

Tuurlijk zijn al die frutsels, knuffels en babykleertjes leuk, maar soms is het juist leuk om samen met alle gasten voor een mooi groot cadeau te zorgen. Iets wat de ouders in spe te duur vinden of zo juist van hun lijstje kunnen strepen.

Wat juist niet te kopen

Nu je wat ideetjes hebt voor originele cadeaus is het ook handig om te weten wat je beter niet kunt geven. Niks is fout natuurlijk en elk cadeau is welkom, maar lees even mee. Wat we wel eens zien is dat gasten denken dat de baby straks al genoeg kleertjes en spulletjes heeft, dus wordt er een cadeau voor later gegeven. Dit kan natuurlijk, maar let op: liever niets voor later dan één jaar vanaf dat moment. Cadeaus als barbies, speelgoed en kleren voor wanneer ze veel groter zijn is niet handig. Tegen die tijd zijn er weer nieuwe trends en musthaves.

Dana Kiks Weddings & Events

Wil je als cadeau helemaal uitpakken met de babyshower en dit uitbesteden aan een professional? Kies dan voor een eventplanner en kom in contact. Ik help jullie graag met de organisatie en/of styling!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close