Het plannen van de huwelijksreis van jullie dromen

Tijdens het plannen van de bruiloft zijn jullie misschien wat minder met de huwelijksreis bezig. Toch raden wij aan om ongeveer een jaar van tevoren al na te denken over je huwelijksreis, gezien je de maanden voorafgaand aan je bruiloft vooral daar mee bezig zult zijn. Ik heb onlangs met reisadviseur Lilian van van Travel Counsellors samengezeten om jullie de beste tips te geven voor het plannen van de huwelijksreis van jullie dromen!

Het kiezen van een bestemming

Jullie hebben ongetwijfeld een verlanglijstje aan bestemmingen of misschien al wel een specifieke locatie in gedachte. Wanneer je met een reisadviseur zit is het vooral belangrijk om te bepalen wat je wil doen en ervaren op je huwelijksreis. Op basis van deze wensen kan jullie adviseur een goede match maken, die jullie wellicht wel kan verbazen! Sta dus lekker open voor het onbekende. Gaan jullie voor een honeymoon in eigen land? Lees dan mijn tips voor leuke adresjes voor jullie huwelijkreis in Nederland!

Inspiratie opdoen

Travel Counsellors heeft deze maand het We Love Travel Magazine uitgebracht met als onderwerp Trips for Two. Deze editie is perfect om inspiratie op te doen voor jullie huwelijksreis! Of je nou een romantische, avontuurlijke of relaxte trip zoekt. Zo is Mauritius een hele populaire bestemming, net als het Caribisch gebied. Naast de witte stranden zien we ook een safari in Zuid-Afrika, romantische dorpjes in Engeland en een treinreis door Japan voorbijkomen. Lilian stuurt jullie dit magazine graag toe!

Het vertrek & het budget

Neem de tijd om bij te komen van jullie grote dag en vertrek twee dagen daarna. Zo kunnen jullie echt even nagenieten en bijkomen voordat jullie volgende avontuur begint. Natuurlijk kun je fantaseren over de mooiste reizen en de verste bestemmingen, maar wanneer er weinig budget over is na de grote dag kiezen stellen vaak voor een bestemming dichter bij huis of gaan soms helemaal niet weg. Wij vinden dat jullie de mooiste dag het verdient om te worden opgevolgd door een prachtige reis. Om jullie te helpen met het budget heeft Travel Counsellors een handige huwelijksservice opgezet, waarmee je samen met de gasten spaart voor jullie huwelijksreis. Dat is toch veel leuker dat een envelopje op de wensenlijst?!


Lilian is expert op het gebied van huwelijksreizen en gaat met alle liefde aan de slag om samen met jullie de ideale reis samen te stellen. Wat wordt jullie droombestemming?

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close