Real Wedding: Vincent & Suriani

Foto’s in dit blog zijn gemaakt door Maaike Hoogenboom

In juli dit jaar kozen Vincent & Suriani ervoor om nogmaals te trouwen. Ja, voor de tweede keer! 10 jaar geleden zeiden zij voor het eerst ‘ja’ tegen elkaar. Dit jaar schreven ze opnieuw hun geloftes, deze keer met hun twee prachtige kinderen erbij! Ik was de gelukkige die mocht helpen op hun tweede mooiste dag.


Het stel koos ervoor om de ceremonie, diner en het feest in hun eigen huis te laten plaatsvinden. De tuin werd volledig omgetoverd tot een trouwlocatie, met wit en roze als thema!

De tuin was niet meer te herkennen voor familie en vrienden toen ze dit zagen! Alle gasten werden verwelkomt en namen plaats…

Al dansend kwam de bruid met haar twee andere liefdes aan haar hand binnen. Het geluk spat toch van deze gezichten af!? De kleinste vond het wel wat moeilijk om de hele ceremonie uit te zitten op haar stoel. 😉


Hoe feestelijk de dag ook is, er zijn altijd mensen die je mist. In dit geval werd er plek gemaakt voor de moeder van de bruid, die er zo toch een beetje bij kon zijn.


Er werd geproost met een glas champagne en de sweet table was geopend. Buiten kwam een heerlijke frietfiets te staan, met als dessert een chocolade fontein! Het gezin opende de feest avond met een openingsdans. Er was een DJ, een fotobooth en vuurwerk. Dit stel gaat er zonder twijfel nóg een mooie 10 jaar en meer van maken!

Het dansen met elkaar en met onze zoon en dochter én het moment dat er dan confetti uit de lucht schiet, dat bezorgde ons echt kippenvel.
Zelfs als we eraan terug denken!

– Vincent & Suriani

Wat hebben we deze dag de liefde van Vincent & Suriani goed gevierd!

Willen jullie ook begeleiding tijdens jullie bruiloft of event, of al hulp bij de voorbereidingen of styling? Kom in contact!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close