Herfst bruiloft

Het trouwseizoen zit er weer op! Van mei tot en met september zitten trouwlocaties en leveranciers vol, maar daarbuiten is het rustig wat betreft bruiloften. Als fan van de herfst en de mooie kleuren dat dit seizoen met zich meebrengt ga ik jullie laten zien hoe mooi een herfst bruiloft kan zijn.
Kijk mee met Liam en Ava bij Restaurant Le Brasseur!

Bloemen zijn er in de herfst in de mooiste en meest romantische kleuren. Malou van Blouming Floral Art weet precies welke bloemen aansluiten op het seizoen en matchen bij het geheel.

Le Brasseur heeft een mooie ruimte met veel licht dat ideaal is voor de bruid als ruimte om zich klaar te maken. Jennifer Elzinga maakte Ava nóg mooier!

Na regen komt zonneschijn! Romantisch schuilen voor de regen onder het kapje van deze geweldige sloep van DOK88 en dan stralend aankomen met zonnestralen. Wat een entree!

Op deze mooie dag hadden we tussen wat buitjes door ook zonnestralen, waardoor we met veel geluk de ceremonie toch buiten konden opstellen. Le Brasseur heeft een prachtig grote steiger aan de Vecht waar je gerust al je gasten kwijt kunt.

They said YES!

Binnen wachtte deze prachtige taart van De Zoete Suikertoef op het kersverse bruidspaar. Deze vulling is echt mijn persoonlijke favo: carrot cake met salted caramel en pumpkin spice. I mean…

De mooie stationery van Mylène Media sluit geweldig aan op de kleuren, de styling en de stijl van de locatie. Naast de save the date en de uitnodiging verzorgde zij ook de menukaart, de naamkaartjes en een bedank kaartje.

Aanschuiven aan deze tafel was een feestje! Jacqueline van Love is Magic heeft deze tafel tot in de puntjes gestyled en Malou vulde het aan met een centerpiece. Niks meer aan doen!

Naast dat de kleuren prachtig zijn, zijn dit nog meer redenen om voor een herfst bruiloft te kiezen:

  • Je hebt een vrijere keuze in de locatie en datum, omdat er minder wordt getrouwd in deze periode.
  • Het licht in de herfst geeft mooiere foto’s, omdat de felle zon in de zomer vaak storend is voor de fotograaf en de belichting.
  • Door de zachte temperatuur zweet je niet je pak/jurk uit, maar is het juist heerlijk te doen. Geloof me, je hebt het toch wel warm in je trouw outfit!
  • Minder mensen zijn op vakantie dus je hebt een veel grotere kans dat je vrienden en familie allemaal aanwezig kunnen zijn.

Ben jij al fan van een herfst bruiloft? Laat het weten!

Met dank aan dit fantastische team!
Locatie: Restaurant Le Brasseur
Fotograaf: Little Joy Fotografie
Styling: Love is Magic
Muah : Jennifer Elzinga
Bloemen: Blouming Floral Art
Sweettable: De Zoete Suikertoef
Stationery: Mylène Media
Ringen: Van Hoff Juweliers
Bruidsjurk: Yalisa’s Bruidsmode
Pak: By Bas
Sloep: DOK88

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close