Waarom je nu nog een bucketlist met jouw partner moet opstellen

Bucketlists zijn hot! Voor jezelf heb je misschien al een aantal dingen bedacht die jij nog wilt doen in je leven, maar hoe leuk is het om een lijstje te maken met dingen die jullie samen willen doen? In dit blog vertel ik waarom je dit nu nog moet doen en geef ik wat leuke ideetjes!

Voorpret!

Trek een fles wijn open en bedenk de leukste dingen die jullie samen willen doen. Heerlijk fantaseren over jullie toekomst, dit is het leukste gedeelte van de bucketlist. Natuurlijk zijn er genoeg kant en klare lijsten te vinden, zoals het bucketlist boek voor koppels, maar de voorpret wil je eigenlijk niet missen! Zo kom je er ook meteen achter wat jouw partner nog allemaal wil doen in het leven.

Even iets anders

Geen cliché dates of standaard etentjes, maar grappige, avontuurlijke of spannende dingen die jullie samen willen doen. Ben je een keer inspiratieloos, dan pak je jullie bucketlist erbij en je hebt de perfecte dates klaarliggen!

Mooie herinneringen

Niets is fijner dan leuke dingen doen met je grote liefde. Maak samen nog meer mooie herinneringen en geniet nog heel lang na van deze momenten!

To do ideetjes

  • Jullie eerste date overdoen
  • Overnachten in een bruidssuite
  • Sterren kijken
  • Samen reizen naar een onbekende bestemming (via srprs.me of verrassingstickets bijvoorbeeld)
  • Samen vrijwilligerswerk doen
  • Ontbijten bij kaarslicht
  • Een duomassage boeken
  • Het starten van een traditie
  • Picknicken
  • Matching (henna)tattoo’s

Bucketlist op je bruiloft

Ben je inspiratieloos of hebben jullie al een lijstje maar wil je meer input? Zet dan op jullie bruiloft een potje neer waarin gasten date ideetjes kunnen stoppen, de Date Jar. Zo hebben jullie voor een heel jaar leuke dates. Tip: stuur een foto van jullie date naar degene die die date heeft bedacht, meteen een leuk bedankje!

Heb jij al een bucketlist of heb je wat ideetjes gekregen na het lezen van dit blog? Laat het mij weten, ik ben heel benieuwd!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close