Real Wedding: Jan & Gabriëlle

Alle foto’s zijn gemaakt door B-Together

Afgelopen september trouwden Jan & Gabriëlle op het mooie trouweiland van Dengh. Een prachtige dag met perfect weer en een bruidspaar dat nog nooit zo relaxed is geweest. Een droomdag die ik in goede banen mocht leiden als ceremoniemeester!

Jan & Gabriëlle waren tijdens de bruiloft 31 weken zwanger van hun eerste kindje. Gelukkig hadden ze gekozen voor een avondceremonie, waardoor zij in de ochtend rustig klaar konden maken.

Na het klaarmaken doken de twee de binnenstad van Utrecht in voor de fotoshoot. Hoogzwanger in een trouwjurk op high heels, I mean…


Met hun eigen auto kwamen ze aan bij Dengh, waar het al mooi versierd was. Op het terras begon de bruiloft met een borrel en een BBQ. Het ja-woord gaven zij op het trouweiland tussen de peren- en appelbomen, waarna de toost volgde met een glas champagne en taart. De dag werd afgesloten met een knallend feest in het koetshuis!

Wij hebben Dana aangeraden gekregen door onze trouwlocatie en geen seconde spijt gehad! Dankzij haar verliep onze trouwdag op rolletjes en heeft ze voor de grote dag gezorgd dat de afspraken met alle leveranciers duidelijk waren zodat wij hier geen omkijken naar hadden. Heerlijk om zo onbezorgd onze grote dag tegemoet te kunnen gaan! Daarnaast is Dana een super leuke meid waarmee de communicatie heel makkelijk is, ze is altijd bereikbaar en ze denkt overal over mee!
Kortom echt een topper!

– Jan & Gabriëlle

Willen jullie ook een professioneel ceremoniemeester of weddingplanner?
Kom in contact!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close