De leukste films over trouwen op Netflix

In de tijd dat we thuis zitten door het Corona virus zijn we allemaal wel toe aan wat positiviteit. Bruiloften kunnen de komende tijd helaas niet doorgaan, daarom heb ik voor jullie de leukste films over trouwen op Netflix op een rijtje gezet. Dan kun je even wegglippen van de werkelijkheid en genieten van een heerlijke chick flick. Dus; pak je popcorn en kijk mee!

Love Wedding Repeat

Deze film is nieuw deze maand op Netflix! Het gaat over het lot, kansen grijpen en hoe ander dingen kunnen lopen door verschillende keuzes en gebeurtenissen. Oh, en er komt een boze ex, een crazy stalker en veel liefde in voor!

Mamma Mia

Deze film kan je wel 100 keer zien en nog niet zat zijn, echt een klassieker! Een bride-to-be, Grieks eiland, Meryl Streep, en ABBA. Alles wat we nu nodig hebben!

Christmas Wedding Planner

Oké het is niet helemaal van het huidige seizoen, en oké de rol van de weddingplanner in de film is heel anders dan hoe wij dat beleven, maar het kijkt wel lekker weg!

Wedding Unplanned

Deze Franse film is ook wel bekend als ‘Jour J’. Een weddingplanner, trouwplannen en drama. Tegelijkertijd genieten van de romantische Franse taal!

Jumping the Broom

Twee families die helemaal niet op elkaar lijken, komen bij elkaar door deze bruiloft. Herkenbaar met jouw familie en schoonfamilie? Awkward momenten gegarandeerd!

The Week Of

De vader en schoonvader van de bruid zitten een week met elkaar opgescheept door de bruiloft en alles wat fout kan gaan gaat fout. Lekker à la Hollywood!

Destination Wedding

Twee chagrijnige gasten ontmoeten elkaar op een bruiloft, en daar bloeit wat op… Voor als je zin hebt in een avondje gezeur op alles en iedereen.

A Christmas Prince – The Royal Wedding

Het vervolg op ‘A Christmas Prince’ en de voorganger van ‘A Chrismas prince – A Royal Baby’. I’ve seen them all, guilty pleasure!

Wedding Crashers

Je hoopt ze niet op de eigen bruiloft te hebben, maar zo lang het bij een film blijft is het grappig!

Toscaanse Bruiloft

De Nederlandse trouwfilm die bijna iedereen wel gezien heeft, maar het blijft een klassieker! Want trouwen in Toscane is toch een droom?

Hopelijk kunnen jullie met deze tips weer een poosje vooruit! Wij hebben ook de leukste Kerstfilms over trouwen op een rijtje gezet!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close