Op huwelijksreis in eigen land

De trend van 2020: op huwelijksreis in eigen land! De trend die door COVID-19 is ontstaan, maar toch wel erg in de smaak valt. Of het nou een volledige huwelijksreis of een mini-honeymoon is, hoe leuk is het om elk jaar terug te kunnen naar de plek van jullie huwelijksreis? Dat kan niet iedereen zeggen! Daarbij is het ideaal voor stellen met kids, die op deze manier niet 3 weken aan de andere kant van de wereld hoeven te zitten voor Q-time.

De laatste maanden krijg ik vaak de vraag voor leuke adresjes voor een huwelijksreis in Nederland. Daarom hierbij een aantal tips waar jullie de magische honeymoon in Nederland kunnen beleven!

Suite Hotel Pincoffs

In Rotterdam vind je dit prachtige hotel, wat de tweede wereldoorlog heeft overleefd. Binnen waan je je in super romantische sferen, helemaal als jullie kiezen voor de Romantic Suite! Een echt boutique hotel met een inrichting waar je u tegen zegt. Lekker in de stad dus genoeg activiteiten voor de ondernemende bruidsparen, maar daar merk je in je suite niks van!

Slot Doddendael

Helemaal nieuw zijn de glamping accomodaties in Gelderland bij Slot Doddendael, ook een bekende trouwlocatie! Super romantisch om samen te overnachten in deze luxe tent op het prachtige landgoed. Wees er wel snel bij, want ze zijn voor nu alleen in juli en augustus dit jaar te boeken! Lees hier de ervaring van een overnachting.

Casa Julia

Deze accommodatie uit 1920 ligt in Delft en geeft je van binnen meteen het gevoel alsof je in Scandinaviรซ bent beland. Een rustige plek met een eigen tuin, en op 15 minuutjes lopen van het centrum. Ideaal voor jullie mini-honeymoon!

Het Theehuis

Op het landgoed van het Witte Kasteel (ook al zo’n mooie trouwlocatie) vind je het theehuis. Midden in de kasteeltuin werd dit huisje vroeger gebruikt als theehuisje voor de bewoners van het kasteel. Dit pareltje vind je in Noord-Brabant en is ideaal voor jullie huwelijksreis in Nederland!

www.hetwittekasteel.nl

Prinsenhof

In Groningen vind je een indrukwekkend pand uit 1436, waar je naast een prachtige kamer ook heel culinair kunt eten. Ga voor een romantische picknick op de Martinikerkhof of voor een 7-gangen diner in het restaurant.

โ€˜t Hofhuysje

Dit super romantische vakantiehuisje voor twee staat midden in het centrum van Franeker, Friesland. Inclusief woonkamer, keuken, slaapkamer en een badkamer met dit bad en een Finse sauna! Dit wil je toch!

Hoe je een huwelijksreis in eigen land of over de grens plant? Dat lees je hier!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close