De leukste Kerstfilms over trouwen

Het is de tijd van het jaar om heerlijk foute Kerstfilms te kijken, waar veel van ons nu toch de tijd voor hebben als we thuis zitten! Daarom hierbij een vervolg op mijn blog ‘De leukste films over trouwen op Netflix‘, in Kerstthema! Dus; kom maar door met die warme choco, pak er een dekentje bij en kijk mee!

Christmas Wedding Planner (Netflix)

Yes we love winter weddings! Oké de rol van de weddingplanner in de film is heel anders dan hoe wij dat beleven, maar het kijkt wel lekker weg!

Christmas at Castlebury Hall (Netflix)

Ook te vinden onder de titel ‘A princess for Christmas’. Denk aan een kasteel in Europa en een charmante prins…

A Christmas Prince – The Royal Wedding (Netflix)

Het vervolg op ‘A Christmas Prince’ en de voorganger van ‘A Chrismas prince – A Royal Baby’. Voor de ultieme guilty pleasure marathon!

A Wedding For Christmas (Videoland)

Een succesvolle weddingplanner in L.A. gaat terug naar haar hometown voor het plannen van de bruiloft van haar zusje, waar ze haar oude liefde tegenkomt…

Marry me at Christmas (Videoland)

Madeline mag een Kerstbruiloft organiseren en daarmee komt haar droom uit. De knappe broer van de bruid helpt haar daarmee, bloeit daar iets op?

The Christmas Cottage (Videoland)

De getuige van de bruid heeft de taak de Christmas Cottage te versieren, de plek waar het toekomstig getrouwde stel hun huwelijksnacht gaat spenderen. Maar wie zij daar tegenkomt…

A Blue Ridge Mountain Christmas

Deze film gaat over het plannen van een barn wedding tijdens Kerst, vol romantiek en wedding inspo!

A Bride For Christmas

Zij blaast haar 3e verloving af en hij heeft een weddenschap om een bruid voor Kerst te zoeken. Een echte romcom waarvan je al weet hoe dit afloopt.

Hopelijk komen jullie de lockdown door met deze heerlijke guilty pleasure films!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close