Het herdenken van dierbaren tijdens jullie bruiloft

Jullie bruiloft vieren jullie met alle geliefden om jullie heen! Helaas heeft niet iedereen het geluk om helemaal compleet te zijn. Missen jullie een geliefd persoon op jullie trouwdag? Wellicht vinden jullie het mooi om voor diegene een plekje te maken of op een andere manier dierbaren te herdenken tijdens jullie bruiloft. Ik geef jullie een paar ideeën!

Speech

Hoe mooi is het om de persoon die jullie moeten missen, te benoemen in een speech. Dit kunnen jullie zelf doen of laten doen door iemand uit de familie, maar de BABS kan hier ook een mooie rol in spelen en er tijdens de ceremonie aandacht aan besteden.

Culinaire invulling

Als je je ouders, opa of oma of een ander dierbare moet missen, hoe mooi is het dan om zijn/haar lievelingsdrankje of gerecht te serveren tijdens jullie bruiloft! Proost met z’n allen of sluit het diner af met zijn/haar lievelingsdessert.

Steek een kaarsje aan

Een andere mooie manier om dierbaren te herdenken tijdens jullie bruiloft is door een kaarsje te branden voor diegene. Dit kan bijvoorbeeld tijdens de ceremonie of op een mooi herdenkingsplekje dat jullie hebben gecreëerd.

Mooie quote

Een bordje met een mooie quote zoals hiernaast, die wij hebben laten maken om de moeder van Aaltje te herdenken. Dit kan ook een quote zijn wat diegene vaak zei of zelf heel mooi vond! Ook mooi in combinatie met een kaars of bloem(en). Geef het een plekje op een stoel bij de ceremonie of op een herdenkingsplek. In plaats van een quote kunnen jullie ook kiezen voor bijvoorbeeld een foto.

Muziek

Misschien hebben jullie wel een speciaal nummer dat jullie live kunnen laten spelen of aanzetten via de muziekinstallatie om een momentje te nemen hiervoor. Dit kan bijvoorbeeld heel mooi tijdens de ceremonie, start van het diner, als openingsdans of tijdens het feest.


Sieraad

Heb je een sieraad of ander persoonlijk item van je dierbaren, dan is het natuurlijk ontzettend mooi om dit tijdens de bruiloft te dragen. Denk aan een parelketting zoals op de foto hiernaast, een manchetknoop of ander item. Zo dragen jullie diegene een beetje bij je.

Mocht je geen sieraden of andere spullen hebben die je tijdens je bruiloft kan dragen, dan is het ook heel gaaf om foto’s te verwerken in bijvoorbeeld jouw boeket, een medaillon of in zijn manchetknopen!

Natuurlijk zijn de dierbaren die jullie moeten missen de hele dag bij jullie in je hart, ook als jullie er niet voor kiezen om hier iets speciaal voor te doen tijdens jullie bruiloft!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close