FAQ

veelgestelde vragen

Is een weddingplanner alleen voor bruidsparen met een hoog budget?

 Zeker niet! Ik heb ook bruidsparen mogen helpen die wat minder te besteden hebben. Samen kijken we waar de behoefte bij jullie ligt om een passend pakket te maken, zo past een professioneel ceremoniemeester soms beter bij de wensen en het budget. Als weddingplanner verdien ik mezelf altijd terug: het scheelt jullie heel veel tijd, ik weet precies waar jullie op moeten letten bij contracten en afspraken met de locatie en leveranciers en heb soms bepaalde prijsafspraken met leveranciers.

Neem je als weddingplanner alles over?

Nee zeker niet, we doen het echt samen! Alle beslissingen maken jullie uiteindelijk zelf, en ik ben daar om jullie te adviseren en begeleiden. Zie het als een expert die jullie meeneemt in het hele traject en de wereld van trouwen!

Ben jij zelf op de bruiloft aanwezig of kan dit ook een collega zijn?

Wanneer wij afspreken dat ik er ben dan zal dit ook zo zijn, eventueel met een team indien nodig. Daarnaast heb ik een top team die ook zelfstandig aan de slag kunnen gaan, mocht ik niet beschikbaar zijn.

Hoeveel bruiloften heb jij al verzorgd?

Per jaar neem ik rond de 25 bruiloften aan. In mijn portfolio vinden jullie een greep uit de bruiloften en andere projecten die ik heb mogen verzorgen.

Ben je in het bezit van certificaten?

Jazeker! Ik heb de Vakopleiding Weddingplanner en de Master in Weddingmanagement afgerond. Daarnaast heb ik mijn Bachelor of Business Administration.

Ben je werkzaam door het hele land?

Ik ben werkzaam door heel Nederland, maar ook in het buitenland!

Wat is het gemiddelde budget van bruiloften die jij organiseert?

Voor elk budget kun je trouwen! Mijn bruidsparen hebben gemiddeld €45.000 in totaal te besteden voor de bruiloft, maar ook bruidsparen met een lager budget heb ik mogen helpen en dat is een mooie uitdaging die ik graag aanga!

Ik houd zelf heel erg van organiseren, is een weddingplanner dan wel nodig?

Als weddingplanner begeleid ik jullie in de planning, we doen het echt samen. De dingen die jullie leuk vinden om te doen moeten jullie ook vooral doen (bijvoorbeeld de taart proeverij, jurk uitzoeken, proefdiner etc.), maar de dingen waar jullie tegenop zien, vragen bij hebben of geen plezier in hebben pak ik op (bijvoorbeeld contracten checken, budget bewaken, RSVP met dieetwensen bijhouden etc.). Als jij iemand bent die houdt van plannen is het extra juist fijn om op de dag zelf alles uit handen te kunnen geven en 100% te kunnen genieten met een professioneel ceremoniemeester.