FAQ

Op deze pagina vinden jullie de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Stuur gerust even een berichtje!

Ben je in het bezit van certificaten?
↳ Zeker! Ik heb de Vakopleiding Weddingplanner en de Master in Weddingmanagement afgerond. Daarnaast heb ik mijn Bachelor of Business Administration.

Ben je werkzaam door het hele land?
↳ Ik ben werkzaam door heel Nederland, maar ook buitenland!

Is een weddingplanner alleen voor bruidsparen met een hoog budget?
↳ Zeker niet! Ik heb ook bruidsparen mogen helpen die wat minder te besteden hebben. Samen kijken we waar de behoefte bij jullie ligt om een passend pakket te maken, zo past een professioneel ceremoniemeester soms beter bij de wensen en het budget. Als weddingplanner verdien ik mezelf altijd terug: het scheelt jullie een hoop tijd, ik weet precies waar jullie op moeten letten bij contracten en afspraken met de locatie en leveranciers en heb soms bepaalde prijsafspraken met leveranciers.

Ik houd zelf heel erg van organiseren, is een weddingplanner dan wel nodig?
↳ Als weddingplanner begeleid ik jullie in de planning, we doen het echt samen. De dingen die jullie leuk vinden om te doen moeten jullie ook vooral doen (bijvoorbeeld de taart proeverij, jurk uitzoeken, proefdiner etc.), maar de dingen waar jullie tegenop zien, vragen bij hebben of geen plezier in hebben pak ik op (bijvoorbeeld contracten checken, budget bewaken, RSVP met dieetwensen bijhouden etc.). Als jij iemand bent die houdt van plannen is het extra fijn om op de dag zelf alles uit handen te kunnen geven en 100% te kunnen genieten met een professioneel ceremoniemeester.

Neem je als weddingplanner alles over?
↳ Nee zeker niet, we doen het echt samen! Alle beslissingen maken jullie uiteindelijk, en ik ben daar om jullie te adviseren en begeleiden. Zie het als een expert die jullie meeneemt in het hele traject en de wereld van trouwen!

Wat is het gemiddelde budget van bruiloften die jij organiseert?
↳ Voor elk budget kun je trouwen! Mijn bruidsparen hebben vaak vanaf €25.000 te besteden voor de bruiloft, maar ook bruidsparen met minder budget heb ik mogen helpen en dat is een mooie uitdaging die ik graag aanga!

Ben jij zelf op de bruiloft aanwezig of kan dit ook een collega zijn?
↳ Wanneer wij afspreken dat ik er ben dan zal dit ook zo zijn, eventueel met een team indien nodig.

Wat gebeurt er als jij er niet bij kan zijn op de dag zelf door bijvoorbeeld ziekte?
↳ In dat geval heb ik een heel fijn netwerk aan collega-weddingplanners waar ik mee werk die mij kunnen opvangen. Dit is echter gelukkig nog nooit gebeurd.

Hoeveel bruiloften heb jij al verzorgd?
↳ In mijn portfolio vinden jullie een greep uit de bruiloften en andere projecten die ik heb mogen verzorgen.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close