hi there,

ik ben dana 

weddingplanner
& stylist

Als gecertificeerd weddingplanner help ik de leukste bruidsparen met het plannen van de ultieme droombruiloft!

Creëren, plannen en regelen, dat is mijn ding! Hoe mooi is het om ideeën en dromen om te zetten naar werkelijkheid. Dit in combinatie met mijn netwerk aan prachtige locaties en betrouwbare, professionele leveranciers maakt het plaatje compleet.

Samen gaan wij opzoek naar wat jullie willen. Want, trouwen doe je maar één keer en dat moet helemaal naar smaak en wens zijn! Ik vind het geweldig om nieuwe dingen te proberen en net even dat stapje extra te zetten. Na de studie International Business & Languages heb ik de Vakopleiding Weddingplanner en de Master in Weddingmanagement afgerond.

Naast bruiloften organiseren reis ik graag, ben ik gek op dieren, sporten, bezig zijn en vind ik het heerlijk om mensen om mij heen te hebben, maar kan ik ook heel erg genieten van
me-time!

 

Team

mijn versterking

Tjarda

Tjarda

Assistent weddingplanner & ceremoniemeester

Deze topper loopt de grotere bruiloften met mij mee, maar gaat ook zelfstandig op pad om bruiloften perfect te laten verlopen!

Anita

Anita

Stylist

Als interieurstyliste heeft ze veel oog voor kleur, materialen, combinaties en kan ze ook de mooiste settings creëren op bruiloften!

Portfolio

bekijk mijn werk

Benieuwd wat ik al heb mogen doen?
Neem dan een kijkje in mijn portfolio!

Bruiloft Evelien & Joachim
Girls of Honour lievelingsleverancier

Contact

Get in touch