About me

Hi there, ik ben Dana Kiks! Als gecertificeerd weddingplanner help ik de leukste bruidsparen met het creëren van jullie ultieme bruiloft!

Creëren, plannen en organiseren, dat is mijn ding! Hoe mooi is het om ideeën en dromen om te zetten naar werkelijkheid. Dit in combinatie met mijn netwerk aan locaties en leveranciers maakt het plaatje compleet. Samen gaan wij opzoek naar wat jullie willen. Want, trouwen doe je maar één keer en dat moet helemaal naar smaak en wens zijn! Benieuwd wat ik al heb mogen doen? Neem dan een kijkje in mijn portfolio!

Ik vind het geweldig om nieuwe dingen te proberen, verder te gaan dan anderen en power en persoonlijkheid te brengen in de trouw- en eventbranche. Na de studie International Business & Languages heb ik de Vakopleiding Weddingplanner en de Master in Weddingmanagement afgerond.

Wat ik vaak hoor van bruidsparen over mijn manier van werken:

♥ Betrouwbaar
♥ Geduldig
♥ Altijd bereikbaar en reageert snel
♥ Eén blik zegt genoeg
♥ Sterk op de achtergrond, maar op de voorgrond wanneer nodig
♥ Stressbestendig

Naast bruiloften organiseren reis ik graag, ben ik gek op dieren, sporten, bezig zijn en vind ik het heerlijk om mensen om mij heen te hebben!

Wat andere bruidsparen zeggen

‘Allerliefste Dana, alles gebeurt met een reden. En zo ook dat jij op ons pad kwam. Wauw, wat ben jij een TOPPER zeg. Je bent lief, doortastend, betrokken, daar waar je zijn moet, op de achtergrond maar toch dichtbij, onze steun en toeverlaat voor en tijdens de bruiloft en je hebt ons compleet ontzorgd! Duizend maal dank.’

Kenosha & John

‘Wij hebben Dana aangeraden gekregen door onze trouwlocatie en geen seconde spijt gehad! Heerlijk om zo onbezorgd onze grote dag tegemoet te kunnen gaan! Daarnaast is Dana een super leuke meid waarmee de communicatie heel makkelijk is, ze is altijd bereikbaar en ze denkt overal over mee!’

Gabriëlle & Jan

”Wat heeft Dana ons een mooie dag gegeven! Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf heeft ze ons erg geholpen. Ze is super behulpzaam en wil niks anders dan een onvergetelijke dag creëren. Dat laat haar enthousiasme en hart voor het vak zien. Heel erg dankbaar!”

Annemijn & Martijn


Laten we samen wat creëren!


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close