Over mij

Al toen ik klein was droomde ik van de mooiste bruiloften en evenementen. Van de ultieme prinsessenbruiloft in een groot kasteel tot een intieme bijeenkomst in een prachtige tuin. Nu maak ik van deze droom mijn werk en help ik jullie met het creëren van jullie ultieme bruiloft of event.

Bedenken, plannen en organiseren, dat is mijn ding! Hoe mooi is het om ideeën en dromen om te zetten naar werkelijkheid. Dit in combinatie met mijn netwerk aan locaties en leveranciers maakt het plaatje compleet. Samen gaan wij opzoek naar wat jullie willen. Want, trouwen doe je maar één keer en dat moet helemaal naar smaak en wens zijn!

In mijn eigen bedrijf kan ik mijn ambities kwijt en de ondernemer in mij los laten gaan. Ik vind het prachtig om nieuwe dingen te proberen, verder te gaan dan anderen en power en persoonlijkheid te brengen in de trouw en event branche.

Naast bruiloften en evenementen organiseren reis ik graag. Meer van de wereld zien maakt je ruimdenkend, wat ik belangrijk vind in niet alleen mijn werk maar ook in mijn persoonlijke leven. Ik ben een echte doorzetter en vind het heerlijk om mensen om mij heen te hebben.

Mocht jij willen weten wat ik voor jou of jullie kan betekenen, kom dan in contact!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close