Veerle & guillermo

29 Juni 2024

Je titel komt hier

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

dagen te gaan!

Welkom op de website van onze bruiloft!

Welkom op de website van onze bruiloft!

Congratulations! You have made it to our wedding website. Here, you – as well as the US and Chinese governments – will be able to find all information regarding our wedding, from the programme to the contact details of our wedding planner. We greatly look forward to celebrating this day with you – (our guests that is, you not so much, Joe and Xi).

Ps. De rest van deze website is met name in het Nederlands en voor de Nederlandstalige gasten, maar bevat ook enkele Engelse tekstjes. Net zoals op onze huwelijksdag zelf, is het een mix van talen! Mocht iets onduidelijk zijn; neem vooral contact op.

Programma

12.30

Welkom

  Vanaf 12.30 inloop, welkom met koffie

  Dominicanenkerk

13.00

Start huwelijksviering 

  Dominicanenkerk

15.00

Autorit (eigen vervoer) van Zwolle naar Kasteel Engelenburg

16.00

Receptie

  Kasteel Engelenburg

18.00

Diner

  Kasteel Engelenburg

21.00

Feest

  Kasteel Engelenburg

03.00

Einde

10.30

Ontbijt

  Kasteel Engelenburg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locaties

Huwelijksviering

Kerk van het Dominicanenklooster Zwolle
Zaterdag 29 juni 2024 om 13.00 uur

PARKEREN UPDATE!

Helaas zijn er wegwerkzaamheden rondom de kerk in Zwolle en zal er in de buurt een markt plaatsvinden. Daarom raden we je aan Google Maps te gebruiken als je naar de kerk rijdt, omdat deze hier rekening mee zal houden (ingebouwde auto-navigatie doet dat waarschijnlijk niet).

Voer een van de twee onderstaande adressen in om naar de parkeerplaatsen bij de kerk te rijden – beide zijn gereserveerd voor onze bruiloftsgasten en gratis. Voer niet het adres in dat op de uitnodiging staat (dat is de ingang van de kerk, niet de parkeerplaats). Gebruik het adres zoals op de website aangegeven voor parkeren: 

– Assendorperdijk 11, Zwolle (parkeerplaats van VIAA school), of

– Assendorperdijk 8, Zwolle (parkeerplaats van het Dominicanenklooster).

Bij aankomst is het vijf minuten lopen rond de kerk om de hoofdingang te bereiken.

Adres

Assendorperstraat 29
Zwolle
Google Kaarten

Parkeren

Je kunt je auto parkeren op de parkeerplaats van de Hogeschool Viaa (Assendorperdijk 11) of het Provinciehuis Overijssel (Luttenbergstraat 2). Op deze locaties is het parkeren op onze trouwdag gratis en deze zijn beide op loopafstand van de kerk.

Receptie, diner en feest

Kasteel Engelenburg
Zaterdag 29 juni 2024 om 16:00 uur

Adres

Eerbeekseweg 6
Brummen
Google Kaarten

Parkeren

Parkeren op locatie

Ontbijt

Kasteel Engelenburg
Zondag 30 juni 2024 om 10:30 uur

Bereikbaarheid & reisinformatie

De huwelijksviering vindt plaats in de Dominicanenkerk te Zwolle. De receptie, het diner, het feest en het ontbijt vinden plaats in Brummen, 45 minuten rijden ten zuiden van Zwolle. De OV-verbinding tussen beide locaties is helaas niet goed, daarom raden we je aan met de auto te komen (of een auto te delen). Er is gratis parkeergelegenheid op beide locaties (zie boven). 

Praktische informatie

Hotel

We zouden het heel leuk vinden als je na het feest blijft overnachten en met ons ontbijt op zondag 30 juni (10.30) op Kasteel Engelenburg. Wil je blijven slapen, geef dat vooral aan op het RSVP formulier. We zullen je dan informatie toesturen over prijzen van de kamers en manier van reserveren. Het ontbijt nemen wij graag voor onze rekening.

Het is de bedoeling dat gasten die willen blijven slapen voornamelijk op Kasteel Engelenburg overnachten. Mocht het aantal gasten dat wil overnachten echter de capaciteit van Kasteel Engelenburg overschrijden, dan zullen sommigen in een nabijgelegen hotel slapen (10 min rijden).

Cadeauwensen

Velen van jullie moeten reizen om bij onze bruiloft aanwezig te zijn, en we zijn daarom al heel dankbaar voor jullie aanwezigheid. Mocht je toch een cadeau willen geven, dan is een bijdrage aan onze huwelijksreis welkom. 

Dresscode

We noemen het: (festive) formal! Oftewel: formeel feestelijk. 

Ondanks dat de bruiloft in Nederland is, volgen we (een beetje) de Spaanse tradities hier; Spanjaarden vieren een bruiloft vaak net wat formeler gekleed.

Dat betekent:

Voor mannen: pak met (strop- of vlinder)das.
Voor vrouwen: een feestelijke jurk, pak, of nette jumpsuit. Zomerse kleuren = leuk!

Zie als voorbeeld van de dresscode de foto van ons helemaal bovenaan deze pagina!

Informatie over Zwolle en de Dominicanenkerk

Op de Engelse en Spaanse versie van de website staat hier informatie over Zwolle en de Dominicanenkerk: we moeten de buitenlandse gasten een beetje opvoeden natuurlijk (en wie wil er nou niet meer weten over Zwolle😉).  Voor jullie niet echt nodig, maar mochten jullie willen lezen wat Guille schreef – ook over waarom we voor de Dominicanenkerk kozen – zie hieronder. 

Constantinople… Beijing… Rome… Zwolle… such are the great cities of the world. Zwolle is a Hanseatic town (130.000 inhabitants) in the North-eastern Netherlands. One of Zwolle’s many claims to fame is that Veerle was born and raised there, although it was mostly built during the Middle Ages. 

Regarding the church, you will note that Calvin did not completely get his way in the Netherlands: some Catholics remained. Mostly in the South of the Netherlands, in provinces such as Brabant and Limburg. In the Northern Netherlands, where Zwolle is located, Catholics are a minority. Veerle’ s mother being from Brabant, Veerle was raised Catholic and attended the Dominican Church, where the wedding will take place. Veerle’s parents got married in the Dominican Church, and she did her first Communion and Confirmation there as well. This personal connection is the reason why we decided we wanted to get married here! Who would want to get married in Spain anyway… 

The building is neo-gothic, and was build in 1900 – take that, Rome.

Windlichten bruiloft

Contact

Hi, ik ben Dana. De weddingplanner!

Gedurende de voorbereidingen en tijdens de bruiloft ben ik jullie contactpersoon. Als jullie vragen hebben, neem gerust contact op. Graag tot 29 juni!

+31 (0) 6 83 44 85 76
info@danakiksweddings.nl

RSVP

Via onderstaand formulier vernemen wij uiterlijk 15 april graag of je aanwezig bent.