Verhuur

voorwaarden

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

Prijsopbouw

De huurprijs geldt voor een periode van drie dagen, waarvan één ophaaldag en één inleverdag. De genoemde huurprijs is inclusief BTW. Betaling dient voor het afhalen voldaan te worden, deze kan per bank of contant worden voldaan.

Reservering

Het plaatsen van de verhuuraanvraag via de website is nog geen definitieve reservering. Wanneer de producten beschikbaar zijn ontvangen jullie een offerte waar jullie vervolgens akkoord op kunnen geven. Op dat moment wordt de reservering definitief.

Annuleren

Tot en met 6 weken voor het afhaalmoment is het mogelijk om de bestelling kosteloos te annuleren. Het verplaatsen van de datum valt ook onder annuleren, omdat wij de items hebben vrijgehouden voor jullie en dus niet aan anderen hebben kunnen verhuren.

  • Annuleren binnen 6 weken tot 4 weken voor afhaalmoment: 35% van de orderkosten.
  • Annuleren binnen 4 weken tot 2 weken voor afhaalmoment: 50% van de orderkosten.
  • Annuleren binnen 2 weken voor afhaalmoment: 100% van de orderkosten.

    COVID-19: In het geval de overheid beperkingen oplegt waardoor jullie bruiloft niet kan plaatsvinden, kijken wij graag mee naar een nieuwe datum en is het mogelijk de order kosteloos te verplaatsen, mits beschikbaar. 

Borg

Voor het huren van de materialen vragen wij een borg die voor het afhalen moet worden voldaan. De hoogte van de borg is afhankelijk van de bestelde materialen en wordt in de offerte opgenomen. Bij het volledig en onbeschadigd inleveren van de materialen wordt de borg binnen 10 werkdagen teruggestort.

Breuk of vermissing van de artikelen.  

Zijn jullie iets kwijtgeraakt of is er iets beschadigd? Kan gebeuren! Als blijkt dat er bij het retour bezorgen of ophalen een artikel schade heeft, mist of kapot is gegaan, zal dit met de reeds betaalde borg worden verrekend en indien nodig hiervoor nog een factuur worden gestuurd voor de reparatie of nieuwkoop kosten. 

De goederen dienen vervoerd te worden en retour gebracht te worden in de bijgeleverde verpakking. Meestal wordt de bestelling meegegeven in kratten, bij het niet retourneren van deze kratten wordt een bedrag gerekend van €15,00 euro inclusief btw per krat.

Ophalen en retourneren. 

Laten bezorgen en ophalen
Wanneer ervoor is gekozen de order te laten bezorgen dan spreken wij in overleg met de verhuurder en de eventuele locatie het tijdstip van bezorgen en ophalen af. De producten worden enkel afgeleverd, het stylen kunnen jullie zelf helemaal naar wens doen. Willen jullie dit liever uit handen geven? Laat even een berichtje achter in de opmerkingen, dan komen we graag in contact om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Zorg er na de dag voor dat bij het ophalen alle spullen weer netjes en bij elkaar staan op de afgesproken plek. Het is erg vervelend en tijdrovend voor ons als wij op verschillende plekken de gehuurde items moet zoeken. Staat niet alles netjes klaar moeten we helaas achteraf extra kosten in rekening brengen.

Zelf ophalen en retourneren
Wanneer ervoor is gekozen de order zelf op te halen dan moeten de producten moeten door de huurder zelf opgehaald en geretourneerd worden bij ons kantoor in Woerden op de afgesproken tijdstippen.

Wanneer de items niet binnen het aangegeven tijdstip opgehaald worden door de huurder, heeft verhuurder het recht om de bestelling te annuleren. De huurkosten betaald door de huurder zullen dan niet vergoed worden.

Wanneer de huurder te laat retourneert gaat een nieuwe huurperiode in. De huurder ontvangt dan een factuur voor de nieuwe volledige huurperiode.

Bezorging per post is niet mogelijk bij de huur-artikelen. De items door een koerier laten afhalen of retourneren is niet toegestaan.

Schoon retourneren van de artikelen

De artikelen worden schoon aan je meegegeven en moeten ook in die staat retour. Het is mogelijk om bepaalde artikelen ongewassen te retourneren. Hiervoor geldt een meerprijs op huurprijs. Mocht je voor deze optie willen gebruiken dan kun je de wasservice toevoegen.

Veiligheid 

De huurder is altijd zelf verantwoordelijk voor een veilig gebruik van de materialen op locatie onder alle omstandigheden, Dana Kiks Weddings is hier op geen enkele manier verantwoordelijk voor. Wij doen uiterste ons best om veilige, stabiele en onbeschadigde producten te leveren. Wanneer op locatie blijkt dat producten toch beschadigd zijn (en hierdoor niet veilig te gebruiken) mag de huurder de producten op locatie niet inzetten.

Verantwoordelijkheid huurder 

Op het moment van huren is de huurder verantwoordelijk voor een veilig, goed en juist gebruik van de gehuurde spullen. Dana Kiks Weddings is op geen enkele manier verantwoordelijk voor schade bij de huurder of schade bij een eventuele derde persoon of partij.